background section

Boost je vergaderingen met de interactieve technieken van Thiagi

Moet je voor projecten samenwerken met anderen? Ben je op zoek naar creatieve en doeltreffende technieken om vergaderingen in goede banen te leiden? De Thiagi-kaderspelen kunnen je helpen.

Geen sessies

Er zijn momenteel geen sessies voorzien. Houd deze pagina in het oog. In de komende weken of maanden voegen we de nieuwe startdatum toe.

 • Opleidingstype

  Klassikale opleiding

 • Opleidingsduur

  1 dag

 • Ik wil deze opleiding volgen in het:
  NL, FR 
 • Opleidingscode

  CL2297NCL

Wat leer je in deze opleiding?

Aan het einde van de opleiding zullen de deelnemers in staat zijn om:

 

 • uit een lijst van kaderspelen het juiste spel te kiezen voor hun behoeften bij het organiseren van een werkvergadering;
 • een kaderspel aan te passen aan de omstandigheden en doelstellingen van hun werkomgeving;
 • een Thiagi-kaderspel te organiseren dat aan bod kwam in de opleiding.

Doelgroep

Iedereen die werkvergaderingen moet organiseren of eraan moet deelnemen.

Methode: Klassikale opleiding

Een klassikale opleiding volg je samen met medecursisten op locatie. (Lees hier de geldende gezondheidsregels.)

Voor- en nadien volg je verplicht een individuele inleiding en slotstuk. Die doe je allebei online. Je startpunt is Karibu, ons online-leerplatform.

 1. Inleiding (maximaal 2 uur)
  Dit gebeurt online op Karibu en doe je op je eigen tempo. Het is een essentieel en dus verplicht onderdeel van de opleiding. Om voorbereid te zijn moet je dit voortraject afleggen vóór de aanvang van deel twee.
  Het bestaat bijvoorbeeld uit intro-oefeningen, quizvragen, video's of reflectievragen.
 2. Klassikale les (1 dag)
  Een klassikaal deel, waar je samen met je medecursisten ‘live’ aanwezig bent. Je leert van elkaar, met de ervaringen uit deel één.
  We beloven je naast een boeiende uitwisseling met onze expert veel interactie, concrete cases en leerrijke samenwerkingen. Gewoonlijk is de groep samengesteld uit zes tot twaalf deelnemers.
 3. Slotstuk (maximaal 2 uur)
  Dit laatste deel gebeurt opnieuw online op Karibu, is ook verplicht en doe je op een tijdstip dat je zelf kiest.
  Het doel? De impact van je opleiding verhogen, zodat jij écht groeit. Bijvoorbeeld de opmaak van een actieplan, quizvragen, extra leesmateriaal of wekelijkse tips in je mailbox.

Programma

Op het programma staat een praktische kennismaking met een tiental Thiagi-kaderspelen. De deelnemers zullen via die spelen op dynamische wijze verschillende onderwerpen verkennen.

De spelen worden afgewisseld met momenten van individuele en collectieve reflectie en productieve momenten. We zullen ook de tijd nemen om na te gaan hoe de activiteiten kunnen worden aangepast aan de eigen context van de deelnemers.